RepairCafe reparatie motorzaag

 Eerste dag goed bezocht

Op zaterdag 4 sept. was het dan eindelijk zover, het RepairCafé Udenhout ging van start. Een achttal vrijwilligers stond klaar om de eerste bezoekers te ontvangen. Iedereen was benieuwd wat er zoal ter reparatie zou worden aangeboden. Het was erg gevarieerd: van bezemsteel tot kettingzaag en van fietslampje tot koffiezetapparaat. Onze vrijwilligers konden in de meeste gevallen een helpende hand bieden. De techniekruimte van basisschool de Wichelroede bleek een uitgelezen plaats voor de reparaties en om met een kopje koffie even na te praten. Het is zeker dat we in een behoefte voorzien. Op zaterdag 6 november is de volgende mogelijkheid om iets ter reparatie aan te bieden. In tegenstelling tot andere publicaties is het Repaircafé open op elke eerste zaterdag van de maand. U bent van harte welkom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *