Repaaircafe Udenhout start

 We gaan weer van start

De coronapandemie heeft ook de start van het RepairCafé Udenhout parten gespeeld. Vorig jaar stonden we enkele keren in de startblokken maar minister de Jonge floot ons telkens terug.
Maar op 4 september 2021 gaat het echt gebeuren. Een groep bekwame vrijwilligers staat klaar om u in de technieklokalen van de Wichelroede van dienst te zijn. Een mooiere locatie voor de te verwachten reparaties kunnen we ons niet wensen. Als we bovendien zien hoeveel animo er is bij de RepairCafé’s in onze omgeving dan hebben we er alle vertrouwen in dat het ook in ons dorp aanslaat.

Iedereen die wat te repareren heeft, of gewoon nieuwsgierig is, ontvangen we graag tussen 11:00 en 14:00 uur. Met onze eigen vlag markeren we de ingang aan het Kloosterpad.
Deze keer nodigen we speciaal de jongeren uit om de verlichting van hun fiets te laten controleren. We vinden het belangrijk dat ze op weg van of naar school, goed gezien worden.

Onze vrijwilligers hebben er zin. Ze sluiten zich graag aan bij de doelstelling van alle RepairCafé’s: bijdragen aan een beter milieu door reparatie en hergebruik van apparaten.
Ons motto: Weggooien? Mooi niet!
Iedereen is van harte uitgenodigd.

Contact: Cees de Graaf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *